Lalallalalalalala Life is wonderful?


klockan är 10:07 och jag sitter på övervåningen i en medelklass villa, någonstans i världen blir ett barn sexuallt utnyttjat.
klockan är 10:09 och min dator spelar musik via internet, någonstans i världen blir en barnsoldat ihjälskjuten.
klockan är 10:11 och jag stör mig på alla saker som ligger och dräller, någonstans i världen dör ett barn av svält.
klockan är 10:13 och jag upptäcker ett hål i min tröja, någonstans i världen sprängs en bomb och dödar tio civila, varav fyra är barn under tio år.
klockan är 10:15 och min bror sätter in disk i diskmaskinen, någonstans i världen blir en flicka bortförd på väg hem från en giftig brun.
klockan är 10:17 och fåglarna kvittrar utanför fönstret, någonstans i världen stryps ett spädbarn efter födseln.
klockan är 10:19 och min familjs andra dator är igång, någonstans i världen är ett barn på väg till sitt levebröd.
klockan är 10:21 och jag betraktar utsikten från mitt fönster, någonstans i världen sitter ett barn i en rännsten och gråter.

Lalallalalalalala Life is wonderful.

Lustig Lugg

Idag har jag en lustig lugg.

Sax med skarp egg är
Dum, elak, opålitlig
Min lugg är lustig

idag har jag suttit och ritat i ett par timmar, och jag kom fram till att alla kan rita fint, allt beror på tiden de lägger ned.
Jag föreslår att alla bör ta sig en stund med blyertspennan i högsta hugg, ett papper över bena och ett sudd i fickan.
Jag kom, under min ritstund, på att det är väldigt avslappnande att rita, fåglar hoppade runt i rabatten, snön glittrade i solen och en mysig röst sjöng på vackra svenska melodier.
Jag var ensam när jag satt där i köket och ritade men jag kände mig inte ledsen för det, kanske jag är sån som person, kanske jag slappnar av först i min ensamhet, i vaje fall var det skönt; skönt att rita, skönt att se ut genom fönstret, skönt att vara ensam med Lars Winnerbäck. 



JUST DET! Mimmi, min vän, och jag har (bara jag) hittat våran vänskapsbild, den som beskriver vår djupa, starka relation, vår vänskap som den är, kär, hjälpande, pålitlig och söt.


Mimmi senpai och Pling senpai


Den tredje melodifestivalen ägde rum i igårkväll och jag satt som väntat uppkurad i soffan och lyssnade på de svenska (och inte?) artisterna som sjöng, något jag lagt märke till i år är dansbanden, ni förstår, jag är såpass insatt att jag vet att det pågått en slags tävling (dansbands-idol?) för sveriges alla dansbandsälskare och eftersom jag är en såpass förstående och klok kvinna (?) klandrar jag inte tv4 för det, jag menar; vad är det egentligen för fel med dumma, ytliga texter komposerade till icke-varierande musiksnuttar? Inget säger jag.
Det jag menar att det är fel på är melodifestivalen. Eller kanske snarade de som väljer låtarna, de förgrymmade satanisterna som väljer låtarna, jag menar, visst, okej, Scotts, men hmmm NEJ; sedan att ta med ÄNNU FLER? Icke-san-icke! detta kan jag inte gå med på, vilka tror de att de är, försöker de omvända hela svea rike till dansande gubbar och kärringar? USH säger jag, ush. och sättet sångaren rörde sig på... det var rent utav äckligt att se på; allt som for genom mitt huvud var: "hur många oskyldiga unga flickor har det där pervot antastat?"  PLING-SAMA SAY'S: GO THE HELL BACK TO WHEREVER YOU PERVERTS CAME FROM - keep to your own contests.     -.-

 

I decorated the five fingers that i painted with nailpolish,
and what glistened in them was the real me,
Hey- what color will you paint your nails?

-Plingrids egen komposition av ett "opening theme" i Bleach. -

"
Jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då,
jag är ingen soldat,
jag tänker inte så."    

-Från Lars Winnerbäcks "Ingen Soldat"-

                                                                                                                           //plingrid. 

RSS 2.0